Hét management event: Ranking your Buzz-ness

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Een management event is dé nieuwe manier om snel te zien hoe uw bedrijf en uw medewerkers ervoor staan. Wilt u weten hoe de betrokkenheid van uw medewerkers is? Wilt u iedereen op een luchtige manier confronteren met te hoog ziekteverzuim of overschrijding van een budget? Bent u benieuwd waar uw medewerkers kansen en bedreigingen voor het bedrijf zien? Zijn uw medewerkers trots op hun werk en scheppen ze er op een feestje thuis over op? Welke zaken vergeten ze liever? Ranking your Buzz-ness biedt het antwoord op al deze vragen. Omdat het Ranking your Buzz-ness management event overal georganiseerd kan worden is het ook een geschikte ‘break’ tijdens een serieus congres, seminar of in-house cursus.

Heeft u ook zin om deze keer eens leuk te evalueren? Neem dan contact op en speel Ranking your Buzz-ness met uw medewerkers!

Hoe werkt Ranking your buzz-ness precies?

Voorafgaand aan het management game hebben we met u een intakegesprek. Tijdens dit gesprek verkennen we wat er speelt binnen het bedrijf, welke onderwerpen u zeker wel, maar ook zeker niet besproken wilt hebben en hoe we uw bedrijfsspecifieke items kunnen begrijpen. Zo weet u zeker dat de presentator/presentatrice is voorbereid. Ook gebruiken we de informatie uit dit gesprek om u te helpen met het opstellen van de vragenlijst.

Deze vragenlijst stellen we in overleg met u samen en sturen we vooraf digitaal naar alle deelnemers met het verzoek de vragen te beantwoorden. Alle uitkomsten gebruiken we om de Ranking-vragen van deze managementgame uit te werken en voor te bereiden.

Op de dag zelf delen we de deelnemers in van teams van 6 tot 8 personen en wordt het tijd om te ranken. Vragen en opdrachten volgen zich in rap tempo op die zijn gebaseerd op de ingevulde vragenlijsten van de deelnemers. Zaken zijn zaken en in het bedrijfsleven telt resultaat. Daarom blijven de teamscores zichtbaar en is er een prijsuitreiking waar de beste bedrijfskenner uitgebreid in het zonnetje wordt gezet voor ze haar welverdiende prijs ontvangt.

Wat voor vragen zijn geschikt voor deze management game?

Bij dit spel kunt u alle vragen zelf bedenken. Als dat gewenst is denken we uiteraard graag mee over de invulling. Om alvast wat inspiratie op te doen hebben we hier wat vragen van andere deelnemers op een rij gezet.

 • Wat zou u veranderen als u voor één dag directeur mocht zijn?
 • Als u mocht opscheppen over uw bedrijf aan vrienden en familie, wat zou u dan zeggen over uw werk en wat juist niet?
 • Wat vindt u nou het allerleukste aan uw baan of uw afdeling?
 • Waar moet uw bedrijf zich in onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, volgens u?
 • Wat vindt u het grootste succes van uw bedrijf van het afgelopen jaar?

Maar ook de wat luchtiger thema’s kunnen aan bod komen, bijvoorbeeld om het gebruik en verbruik van middelen te bespreken of prestaties te belonen.

 • Hoeveel kilo koffiebonen hebben wij vorig jaar besteld?
 • Welke mobiele telefoon wordt binnen uw bedrijf het meest gebruikt?
 • Hoeveel collega’s gaan er elk jaar op wintersport?
 • Welke collega rijdt deze Porsche?
 • Hoeveel collega’s waren er meer dan 3 dagen ziek?

U ziet het, deze business game quiz is geen standaard enquete. Daarmee wordt dit management het meest persoonlijke teambuilding evenement dat u mee kunt maken. Ranking your Buzz-ness is dan ook een perfecte meeting-onderbreker, ideaal als sociaal event na een serieuze sessie of break tijdens een seminar. Ranking your Buss-Ness is het management event dat de aandacht voor uw thema opeist! Wilt u ook weten wat er echt leeft? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is bij dit management event inbegrepen?

Naast een hilarisch event of een serieuze break tijdens een congres of seminar, krijgt u een inkijkje in wat er echt leeft onder uw medewerkers. Bij het meest persoonlijke teambuilding uitje is dit management event in Amsterdam inclusief:

 • Intake gesprek voor het kaderen van uw wensen en het vormen van de vragenlijst
 • gebruik van The Buzziness Game software
 • Originele presentatie op uw event door professionele entertainer
 • Uitdagende teambuilding opdrachten
 • gebruik van een tablet per team
 • professionele spelmaterialen
 • Prijsuitreiking met prijs voor de beste bedrijfskenner
 • Een (zakelijke en/of fun) beleving die blijft hangen

Daarbij bieden wij u tegen een aanvullende vergoeding de mogelijkheid om:

 • Bepaalde situaties of scenes uit de vragen en antwoorden na te laten spelen door professionele acteurs.
 • Een geschikte locatie te arrangeren om uw management event te organiseren.

(wij kunnen het management event overal in Nederland organiseren, dus eventueel ook ter plaatse waar u uw congres, seminar of andere bijeenkomst organiseert)

Kunt u Ranking your Buzz-Ness combineren met andere activiteiten?

Het spel is ideaal om voor de lunch of aan het einde van de dag een luchtige sfeer en groepsgevoel te creëren. Een borreltje en/of hapje eten is dan wel zo gezellig en uiteraard kunnen we dit ook voor u op locatie organiseren. Bovendien geeft dat uw collega’s de kans om verder met elkaar door te praten, uiteraard ook over uw boodschap! Graag vertellen wij u hier meer over. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32.50 p.p. excl. BTW
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.