Teambuilding? RoeiExpeditie De Bosbaan!

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Teambuilding voor gevorderden, zo kunt u Roei Expeditie De Bosbaan in Amsterdam gerust omschrijven. Iedereen die wel eens mee heeft willen doen met Expeditie Robinson komt vandaag aan zijn of haar trekken. Strijd, uitdaging en competitie zijn gegarandeerd tijdens Roei Expeditie De Bosbaan! Wees gerust, alle onderdelen staan vandaag onder toezicht van onze professionele begeleiding. De veiligheid is zo ongeveer het enige element van de dag dat geen uitdaging is. Daarbij strijdt u vandaag in teamverband, dus u heeft altijd een schouder om op uit te blazen of een kont om onder te schoppen als er een tandje bij moet. U wilt toch ook na afloop nog tijden pronken met de felbegeerde Trofee? De eerste stap naar de overwinning zet u door informatie bij ons op te vragen.

Hoe ziet teambuilding Roei Expeditie De Bosbaan eruit?

Ons professioneel begeleidingsteam ontvangt u aan de Bosbaan in Amsterdam. Nadat u in teams bent verdeeld nemen wij u mee naar de waterkant. Daar ontvangt u op het Olympisch parcours een exclusieve roei clinic. Daarna is het zaak u klaar te maken voor de strijd. De komende uren speelt u vijf uitdagende teamopdrachten. Zowel op het water als op de wal werken we aan de teambuilding met de verschillende onderdelen. Zo is er voor iedereen iets bijzonders te beleven. Elk onderdeel duurt zo’n 25 minuten en bij elk onderdeel zijn punten te behalen voor het eindklassement.

Aan het einde van het programma telt de spelleiding alle punten bij elkaar op. Het team dat de meeste punten heeft verdiend, wint de expeditie. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking zetten we hen nog een keer uitgebreid in het zonnetje. Naast de wisseltrofee die gedurende een jaar op kantoor of in de sportkantine de andere deelnemers aan de winnaars mag blijven herinneren ontvangt het winnende team ook een passende prijs.

Om misverstanden te voorkomen benadrukken we dat veiligheid en plezier bij ons de hoogste prioriteit hebben. Daarom staan alle opdrachten onder begeleiding van ons ervaren begeleidingsteam. Daarnaast zullen we in het kader van teambuilding iedereen stimuleren het beste beentje voor te zetten. We beseffen daarbij dat niet iedereen even sportief is en focussen op de beleving. Het moet voor iedereen een gezellig en haalbaar groepsuitje blijven. Het samen deelnemen komt uiteraard ook ten goede van de teambuilding.

Heeft u ook al zin in de teambuilding Roei Expeditie De Bosbaan? Vervul dan nu de eerste opdracht en neem contact met ons op voor meer informatie!

Wat is inbegrepen bij teambuilding Roei Expeditie De Bosbaan?

Naast competitie, strijd, gezelligheid en een absoluut unieke teambuilding is deze expeditie inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende hele arrangement
  • Professionele roeiclinic op Olympisch parcours De Bosbaan
  • 4 aanvullende teambuilding activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Één consumptie per persoon

Is teambuilding Roei Expeditie de Bosbaan ook uit te breiden met andere activiteiten?

Roeiparcours De Bosbaan ligt midden in de natuur. Daarom is deze teambuilding expeditie prima te combineren met andere sportieve en leuke buitenactiviteiten. Wat dacht u van een unieke ervaring Flyboarden met Bubble Voetbal toernooi?

We kunnen ons ook best voorstellen dat u na de inspanning meer zin heeft in een gezellige borrel en een hapje eten. In dat geval organiseren we graag een afsluitende borrel & BBQ bij paviljoen de Bosbaan (vanaf € 29,50 per persoon). Heeft u andere ideeën, bent u op zoek naar nog meer inspiratie en informatie of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!


Pers.Prijs
> 50€ 59,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 64,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.