Rondleiding over de Amsterdamse Wallen & Bierproeverij

Prijs € op aanvraag

Een rondleiding over de Wallen en een bierproeverij… genoeg om menig collega al vóór te krijgen als u dit bedrijfsuitje in Amsterdam voorstelt. Er gaan vast nog meer collega’s over stag als u vertelt dat er in het Wallengebied veel meer te zien is dan de rosse buurt. Heeft u bijvoorbeeld enig idee wat er in de oude kerk gebeurt? Waar de oude stadspoorten te vinden zijn of welke tentjes in Chinatown de best bewaarde Chinese keukengeheimen verkopen? Kortom, een zinnenprikkelend bedrijfsuitje met meer verrassingen dan u zich kunt voorstellen. Gaat u mee op ontdekkingstocht langs uw zintuigen? Vraag dan meer informatie aan over dit bedrijfsuitje.

Wat houdt de Wallentour met bierproeverij in?

Uw gezelschap verzamelt in de winkel van één van die andere onbekende geheimen van de Wallen, een heuse bierbrouwerij. Voor de Wallentour nemen wij u mee over de beroemde Amsterdamse Wallen. Uiteraard worden hotspots als de ‘ramen’ en een coffeeshop niet overgeslagen, maar u zult veel meer ontdekken. Zo is door het beleid van de gemeente (het onteigenen van een groot aantal ramen) een gebied ontstaan dat bol staat van creatieve ondernemingen en hippe zaken. Tijd genoeg om uw kennis te updaten. Ook staan we stil bij diverse onontdekte pareltjes zoals Chinatown met Nam Kee (van de gelijknamige film ‘Oesters van..”, zien we beroemde kroegen en de oude kerk en ontdekken we de oude stadspoorten. Uiteraard valt er nog veel meer te beleven, maar dat vertelt uw gids onderweg. Na een twee uur durende tour eindigen waar we begonnen zijn, bij de oude bierbrouwerij.

De Brouwerij houdt de biergeschiedenis levend aangezien het brouwproces van de brouwerij nog hetzelfde is als eeuwen geleden; nog van voor het industriële tijdperk. Wat deze locatie zo uniek maakt is dat het tevens een leerplek is voor mensen die hun opleiding aan de Werkleer-school volgen. In de proeverij doen zij horeca-ervaring op door te werken in de bediening, achter de bar en in de keuken. U kunt hier heel veel verschillende bieren proeven die u niet dagelijks tegenkomt!

De bierproeverij in Amsterdam.

Vooraf stemmen we de inhoud van de bierproeverij af. In de basis hebben we daarvoor 3 opties:

Optie 1:: Rondleiding door de bierbrouwerij met één bier voor €22.50 p.p. excl. BTW (duur: 1 uur)

De rondleiding zal starten vanuit de winkel, waarna u een heerlijk bijzonder biertje (de Johnny, uiteraard uitgesproken op z’n plat Amsterdams) geserveerd krijgt in het proeflokaal.

Optie 2: Rondleiding door de brouwerij met aansluitend een proeverij van vier verschillende bieren voor €32.00 p.p. excl. BTW (duur: 1,5 uur)
Deze rondleiding start ook vanuit de winkel en eindigt in het proeflokaal. Hier kunt u vier bijzondere bieren proeven die voor niet-Amsterdammers normaal gesproken geheim blijven.

Optie 3: Voor de dorstige mensch, een proeverij van 4 bier zonder rondleiding voor €22.50 p.p. excl. BTW (duur: 1 uur)
Hier slaan we de rondleiding over en gaan we direct naar het proeflokaal. Hier staan per deelnemer aan het groepsuitje vier kleine proefglaasjes van bijzondere bieren klaar.

Uiteraard is ons bedrijfsuitje ook zeer geschikt voor de dames. Uiteraard houden we zowel tijdens de Wallentour als bierproeverij ook rekening met hun voorkeuren.

Heeft u al zin om thuis uit te leggen dat u eerst eens lekker naar de Wallen bent en dan zo vermoeid bent (uiteraard van het wandelen) dat een pilsje of wat er wel in gaat? Vraag dan hier meer informatie.

Wat is bij de rondleiding over de Wallen en bierproeverij inbegrepen?

  • Toegang tot de authentieke bierproeverij
  • Professionele gids tijdens de rondleiding over de Wallen
  • Rondleiding en/of bierproeverij in de oude bierproeverij.

Kun je de rondleiding over de Wallen en bierproeverij combineren met andere activiteiten?

Na deze zinnenprikkelende rondleidingen zit de sfeer er vast al goed in. Zonde om al op te breken. Nog even verder borrelen of wellicht een lekker diner kan een lekkere suggestie zijn. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.