Rondvaart, lunch & stadsspel ‘Geheimen van Amsterdam’

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Een rondvaart over de grachten. Er is geen bedrijfsuitje in Amsterdam mogelijk zonder in ieder geval de grachten te hebben verkend. Varen maakt hongerig, dus leggen we aan bij een wel heel bijzonder restaurant voor een al even bijzondere lunch. Als de magen vol zijn en de sfeer er helemaal in zit wordt het tijd om iets te gaan ontdekken wat velen niet weten, namelijk de geheimen van Amsterdam. In een spannend spel leert u Amsterdam kennen zoals u het nog nooit kende…. Na de prijsuitreiking is het prachtige bedrijfsuitje tot een eind gekomen en zult u Amsterdam kennen alsof u er nooit bent weg geweest. Kunt u slecht tegen geheimen en wilt u nu al het eerste geheim van Amsterdam leren kennen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en laat ons het geheim van onze creativiteit onthullen.

Hoe ziet een rondvaart met lunch en ontdekkingstocht naar de Amsterdamse geheimen eruit?

Om u een goed beeld te geven van deze onvergetelijke dag zetten we alle gebeurtenissen nog even op een rij.

De rondvaart (1 uur)

We verzamelen aan boord van een prachtig schip waarmee we de al even prachtige Amsterdamse grachten gaan verkennen. In een rondvaart van een uur ziet u talloze historische grachtenpanden, pittoreske bruggetjes en spannende doorkijkjes. Daarnaast gebeurt er altijd van alles op het water, dus laat u verrassen wat Amsterdam vanaf het water te bieden heeft! We eindigen de rondvaart aan de Nieuwmarkt.

De lunch aan de Nieuwmarkt (1 uur)

Na de rondvaart staat er in het oude centrum van Amsterdam een heerlijke lunch voor u klaar! De locatie is een van de geheimen van Amsterdam, een prachtige oude bierbrouwerij. Terwijl het bier wordt gebrouwen en u uitzicht heeft op een prachtige historische brouwketel wordt er een zeer smaakvolle lunch geserveerd. Een stijlvolle omgeving voor een uitgebreide groepslunch die u klaar maakt voor de middag.  Na het zitten tijdens de rondvaart en de lunch nemen we aan dat u wel zin heeft in een beetje beweging. Dat komt goed uit!

De Amsterdamse Geheimen! (3 uur)

Iedereen denkt Amsterdam te kennen, maar wij gaan u het tegendeel bewijzen. Want wat hebben ruimtewezens te maken met Amsterdam? En waarom staat u ineens op een gebouw met 130 treden? We delen uw gezelschap op in teams. Elk team krijgt een set geheime opdrachten. De opdrachten vormen een een stadsontdekkingsspel waarin Amsterdam al haar geheimen bloot geeft! Het team dat als eerste alle opdrachten heeft vervuld en alle opdrachten heeft ontrafeld is de terechte winnaar van dit bijzondere spel.

Tijdens de afsluitende borrel zetten we dit team in het zonnetje en is het tijd om nog even na te praten. Een bijzondere dag is dan ten einde. Wij kunnen u alvast beloven dat Amsterdam na dit arrangement voor u nooit meer hetzelfde zal zijn!

Heeft u nu al zin in dit unieke rondvaart – lunchen – geheimen arrangement? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende optie of meer informatie.

Wat biedt de Rondvaart, lunch & Geheimen van Amsterdam u?

Naast een gevarieerd bedrijfsuitje waarin u verschillende elementen combineert, veel gezelligheid en de mogelijkheid elkaar echt te leren kennis is dit arrangement inclusief:

  • Rondvaart op de Amsterdamse grachten
  • Uitgebreide Lunch
  • Spelbegeleiding
  • Spelmaterialen
  • Tablet met hypermoderne Amsterdam city app
  • Één consumptie per persoon na het spel
  • Prijs voor het winnende team
  • Digitaal foto album met actiefoto’s van de geheimen van Amsterdam

Kun je het arrangement combineren met andere activiteiten of ergens anders beleven?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even verder te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Veel steden zijn erg trots op hun geheimen, maar op verzoek kunnen wij ook organiseren dat het Koninklijke Den Haag haar geheimen aan u prijs geeft.


Pers.Prijs
> 50€ 69.50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 74.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 79.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.