Citygame BE SMART – het Smartphone stadsspel op maat!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

De Citygame BE SMART is het ideale groepsuitje in Amsterdam. Dit Stadsspel is ideaal als u lekker interactief wilt teambuilden en ook nog op een unieke manier wilt kennismaken met al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Neem nu contact op voor informatie en wees gerust, de link werkt ook via uw Smartphone.

Hoe werkt de BE SMART Citygame in Amsterdam?

Uw begint uw groepsuitje gezamenlijk in een karakteristieke Amsterdamse locatie. Daar heet de begeleiding u welkom en na een korte introductie verdelen we uw gezelschap in teams van 5 of 6 personen. Elk team gaat vervolgens met een smartphone met daarop de speciale BE SMART app en plattegrond  het mooie centrum van Amsterdam verkennen. De app zorgt ervoor dat de citygame haar naam aandoet. Via opdrachten de uitdagende en hilarische opdrachten verkent u bijzonder Amsterdam. Let op! U bent niet alleen, want op de meest onverwachte momenten kan er een ander team opduiken om de strijd met u aan te gaan. Op de tablet of smartphone kunt u op de app continu in de gaten houden hoe de andere teams het doen.

Bent u bang dat een team wat ver uitloopt? Via de App kunt u hen uitdagen voor een spannende strijd en u zo terug knokken in de strijd voor het beste team. Het beste team is het team dat als eerste bij de eindbestemming aankomt en alle opdrachten heeft vervuld. Ook dat houdt de BE SMART app nauwkeurig bij, dus sjoemelen is geen optie.

Uiteraard sluiten we dit zinderende groepsuitje niet af voordat we tijdens de prijsuitreiking het beste team in het zonnetje hebben gezet en beloond hebben met een mooie prijs.

Is de BE SMART Citygame ook op maat te maken?

Hoe leuk zou het zijn om de deelnemers niet alleen uit te dagen met opdrachten over Amsterdam maar direct uw teambuilding verder te boosten met vragen over uw bedrijf, de gelegenheid van het groepsuitje of een bijzondere doe-opdracht om de favoriete hotspot van de nieuwe bedrijfseigenaar of directeur te ontdekken? Het kan allemaal want, door de hypermoderne app kunnen we in het spel de vragen en opdrachten implementeren die u voorbereidt. Zo wordt het bedrijfsuitje op maat gemaakt en kunt u het thema helemaal aanpassen naar de gelegenheid.

Op de meest onverwachte momenten duiken er andere teams op en gaat u de strijd aan dwars door de binnenstad. De BE SMART game is een arrangement vol proeven, ervaren, elkaar beter leren kennen en bovenal genieten!
Heeft u ook al zin om u tijdens dit groepsuitje een weg naar de hoofdprijs te Appen? Neem dan contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij de BE SMART – Smartphone city game in Amsterdam?

Naast hilarische opdrachten, een mix van proeven, ervaren, elkaar leren kennen, samenwerken en genieten is de BE SMART -Smartphone Citygame inclusief:

  • Gebruik van de locatie
  • Professionele begeleiding
  • Een snack voor onderweg
  • Smartphones per team met speciale BE SMART App (door ons aangeleverd)
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Is het ook mogelijk de citygame uit te breiden?

Jazeker, tegen een aanvullende vergoeding is het mogelijk om de Citygame te verrijken met diverse bijzondere ervaringen. Zo is het mogelijk om een culinaire hotspot in de tour op te nemen en daar een hapje, drankje of versnapering te gebruiken. Een andere leuke optie is het opnemen van een typisch Amsterdams typetje bij een opdracht. Zo kunt u de teams natuurlijk een Jordanese smartlap laten zingen met onze eigen tante Sjaan, een echte Amsterdamse taalopdracht laten doen met Sjonnie of een ander type met een bijzonder verhaal of opdracht op laten duiken. Het is zelfs mogelijk om BE SMART op de grachten te spelen en de teams zelf te laten varen.

Als u contact met ons opneemt denken we graag mee over een of meer uitbreidingen die binnen uw budget passen.

Is de BE SMART citygame te combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

De BE SMART citygame is ook te spelen in Den Haag, Utrecht of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 27.50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.