De tapasboot door de grachten. Varen en genieten!

Prijs op aanvraag

Onze tapasboot is zo’n typisch groepsuitje voor levensgenieters. Vanaf het moment dat u aan boord komt wordt u verzorgd. Lekkere drankjes uit de Hollandse bar (bier, wijn en fris), heerlijk buiten genieten van het moois van de Amsterdamse grachten op uw eigen tapasboot en vanzelfsprekend de lekkerste tapas om er even helemaal uit te zijn. Tijd voor het zonnetje op uw huid, de wind door uw haren en even lekker bijkletsen met uw groepsgenoten. Binnen schijnt de zon altijd en bij regen overkappen we de boot. Kortom, er is geen reden om niet mee te varen en te genieten van al het heerlijks dat de Tapasboot u kan bieden. Vraag nu meer informatie aan en kom aan boord!

Wat houdt de tapasboot door Amsterdam in?

Op de afgesproken locatie ligt de tapasboot afgemeerd. De kapitein heet u van harte welkom aan boord. Terwijl de eerste drankjes uit de Hollandse bar geserveerd worden start de kapitein de motor, op koers voor een heerlijke rondvaart. Tijdens de rondvaart blijft de Hollandse bar uiteraard geopend en serveren wij u graag. Voor bij de tapas hebben we in de Hollandse bar extra veel lekkere wijntjes geselecteerd.

Prachtige grachtenpanden, historische bruggen, mooie doorkijkjes en het altijd verrassende leven op en rond de grachten. Een rondvaart door de grachten is geen twee keer hetzelfde en ook deze keer zult u weer genoeg leuks beleven. Als we net op koers zijn tovert de bediening de eerste verse tapas op tafel. Verse Spaanse hapjes, een goed glas, hopelijk een fijn zonnetje, goede gesprekken en een interessante vaart. It’s the good life… zong Frank Sinatra al.

Deze in alle opzichten heerlijke beleving kunt u zo’n twee uur meemaken. In alle opzichten een groepsuitje om van te smullen!

Heeft u ook wel eens zin in een bedrijfsuitje waarbij het opstapje om aan boord te komen de grootste sportieve uitdaging is? Aarzel dan niet en vraag meer informatie!

Wat is er inbegrepen bij de tapasboot over de Amsterdamse grachten?

Naast het beleven van ‘het goede leven’ in al haar facetten, goede gesprekken en vooral veel plezier is uw groepsuitje inclusief:

  • Boothuur inclusief brandstof
  • Schipper
  • bediening
  • Onbeperkt consumpties uit de Hollandse bar (bier, wijn en fris)
  • Een uitgebreid buffet met de lekkerste tapas
  • Overkappingsmogelijkheid bij slecht weer

Zijn er nog meer mogelijkheden om ons groepsuitje met de tapasboot naar wens in te delen?

Uiteraard. Door de opzet is de tapasboot het ideale alternatief om uw groepsuitje een eigen ‘draai’ te geven.

Zo kan er een professionele accordeonist of gitarist meevaren die een vurige tango of authentieke Flamenco aan boord brengt of heeft u toch liever een ouderwetse Jordanese wals? Ook een gids die speciale Amsterdamse onderwerpen vaart desgewenst mee. Daarnaast heeft u natuurlijk de keuze om diverse andere hapjes te laten serveren. De tapasboot omtoveren in een sushiboot of Hollandse garniturenboot? We hebben het allemaal al eens georganiseerd. Tot slot kunt u natuurlijk ook langer genieten van uw groepsuitje door de vaartijd te verlengen.

Wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Afhankelijk van uw wensen en budget doen we u heel graag een passend voorstel, dus neem contact met ons op!

Is de tapasboot te combineren met andere activiteiten?

Doordat de tapasboot zo flexibel in te delen is, is deze ideaal om te combineren. Bijvoorbeeld als afsluiter na de Escape City of lekkere lunchoptie tijdens ‘Van zakelijk naar vermakelijk‘ .

Uiteraard kunt u de tapasboot ook boeken voor een bedrijfsuitje door de grachten van Utrecht. Kortom, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Als u contact opneemt, maken we op basis van uw wensen en verwachtingen graag een voorstel.