TukTuk Dinner Rally Amsterdam

Prijs vanaf € 81,50 p.p. excl. BTW

Een TukTuk Dinner Rally door de stad die bekend staat om haar verkeerschaos. Als dat geen bijzonder bedrijfsuitje wordt… Tijdens dit bedrijfsuitje testen we uw vermogen tot samenwerken, navigeren, logisch denken en communiceren. Al deze eigenschappen zijn nodig om de TukTuk Dinner Rally tot een goed einde te brengen. Gelukkig bent u niet afhankelijk van deze capaciteiten om van het heerlijke driegangendiner te genieten. De keukenbrigades koersen hun eigen rally vanavond voor iedereen. Bent u benieuwd welke collega de beste navigator is of  welke manager voorop staat bij de humoristische opdrachten? Race dan nu naar ons toe en vraag wat informatie over dit doldwaze bedrijfsuitje.

Hoe werkt de TukTuk Dinner Rally in Amsterdam?

U wordt ontvangen door de keukenbrigade van het eerste restaurant. Daar geniet u met zijn allen van een heerlijk voorgerecht. Nadat u de speluitleg heeft gehad deelt de ervaren spelleiding de deelnemers van het bedrijfsuitje op in teams van 5 personen. Elk team krijgt een Tablet met speciale app, plattegrond en andere items die noodzakelijk zijn om kans te maken op de overwinning. De eerste helft van de teams (5 personen per team) vertrekt na het voorgerecht per Tuk Tuk (met chauffeur) de stad in. Aan elk team de taak om de instructies van de smartphone te volgen en de check-points op tijd te bereiken.  U wijst de chauffeur de weg! De andere helft van de teams start de eerste ronde te voet. Zij verkennen de plekken waar de Tuk Tuk niet kan komen.

Na drie kwartier verzamelen alle teams zich bij het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. We onderbreken de rally dan om u te laten genieten van een heerlijk hoofdgerecht, wat sterke verhalen en een beetje psychische oorlogvoering voor het tweede deel van de TukTuk Dinner Rally.

Na het hoofdgerecht wordt de Tuk Tuk rally namelijk direct vervolgd. De eerste groep gaat nu te voet op pad en voor de tweede groep staan de Tuk Tuks klaar. Een laatste kans om de broodnodige punten te verdienen en een greep te doen naar de felbegeerde titel. Bent u ervan overtuigd dat uw team alle vragen goed beantwoord heeft? Ga dan zo snel mogelijk op zoek naar de eindlocatie waar de prijs op u wacht. Let op! Te laat komen kost uw team punten, maar te veel fouten leiden u naar de verkeerde locatie! Het programma eindigt in het derde restaurant voor een grand dessert en een spetterende prijsuitreiking waar we het winnende team in het zonnetje zetten.

Optioneel: uw vragen en opdrachten ‘op maat’ tijdens de TukTuk Dinner Rally

Wij beschikken zelf over de software en datasets om u een onverwachte en hilarische TukTuk Dinner Rally te verzorgen. Onze software werkt met allerlei formaten computerbestanden. Daarom kunnen wij na overleg en op uw verzoek de vragen en opdrachten ook programmeren rondom uw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor u dit bedrijfsfeest laat organiseren.

Heeft u ook wel eens zin om letterlijk naar uw diner te racen? Boek dan de TukTuk Dinner Rally en neem contact op voor meer informatie!

Wat is er bij de De Tuk Tuk Dinner Rally inbegrepen?

Naast een hilarisch bedrijfsuitje, sportiviteit, rivaliteit en heel veel gezelligheid is de TukTuk Dinner Rally inclusief:

  • Voor, hoofd en nagerecht bij drie verschillende restaurants in Amsterdam
  • Huur Tuk Tuk’s met chauffeur
  • Unieke en competitieve Tablet game door de stad
  • Een Tablet per team met bijhorende spelmaterialen
  • Moderne app met uw eigen bedrijfslogo in de interface
  • Mogelijkheid tot het verwerken van eigen vragen/opdrachten op maat (vraag naar de mogelijkheden)
  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Speelt u liever een ‘TukTuk lunch Rally’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om de TukTuk Diner Rally in Amsterdam om te vormen tot groepsuitje met lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om de TukTuk rally als lunchevent te boeken.

Kunt u de TukTuk Dinner Rally in Amsterdam ook combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is de TukTuk Dinner Rally prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De TukTuk Dinner Rally kunt u ook als bedrijfsuitje boeken in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
46 - 50€ 81.50 p.p. excl. BTW
36 - 45€ 84.50 p.p. excl. BTW
31 - 35€ 87,50 p.p. excl. BTW
26 - 30€ 91,50 p.p. excl. BTW
20 - 25€ 94,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.