The Ultimate Digital School Game!

Prijs vanaf € 14,50 p.p. excl. BTW (€ 17.50 p.p. incl. BTW)

Onze school game is speciaal voor de leerlingen van de middelbare school en HBO-studenten. Als docent en organisatie weet u hoe het onderwijs verandert. Leerlingen zijn het liefst de hele dag met een smartphone in de weer. Als het niet via App of computer kan is een activiteit maar zelden interessant. Daarbij gaat het in het onderwijs steeds meer om vaardigheden in plaats van kennis. Daarom ontwikkelden wij de Ultimate Digital School Game. Een interactieve game die de vaardigheden als samenwerking, assertiviteit en elkaar leren kennen spelenderwijs centraal zet. Daarbij kunnen we het spel op die dag naar uw wensen inrichten. U kunt dus zelf zorgen dat de educatieve elementen die erin moeten ook in het spel verwerkt worden. Fijne bijkomstigheid is dat u niet de hele dag hoeft te waarschuwen als de studenten met de Smartphone spelen en dat doen ze graag! De Ultimate Digital School Game kunnen we niet alleen op maat maken voor een school game, maar ook voor: introductiedagen, culturele uitstapjes, groepsprocessen, teambuilding van en voor leraren en jubileum-events. Kom op ons netwerk en laat u informeren!

Hoe werkt The Ultimate Digital School Game?

Het School event begint bij ons gezamenlijk verzamelpunt. Hier wacht de spelleid(st)er u op. Na een korte instructie worden de groepen in teams verdeeld en krijgt ieder team een smartphone met daarop de speciale Amsterdam School App. Deze App leidt uw studenten aan de hand van opdrachten, vragen en spellen naar vooraf bepaalde plekken in Amsterdam. Het team dat na 3,5 uur de meeste punten heeft verzameld met de vragen en opdrachten is de meer dan terechte winnaar van deze school game.

Uiteraard zetten we het winnende team na afloop uitgebreid in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking. Een mooi moment om de winnaars hun felbegeerde prijs te overhandigen.

Hoe wordt u betrokken bij het bepalen van de inhoud?

Ons deskundige begeleidingsteam heeft meer dan voldoende goedwerkende vragen en opdrachten om de School Game tot een succes van spelenderwijs leren te brengen. Als u uw eigen thema aan de school game wilt koppelen kan dit. Zo kunnen de vragen en opdrachten worden uitgebreid met vragen over het milieu, de geschiedenis van de stad, actualiteiten of algemene geschiedenis. Ook tijdens een jubileum kunt u de vragen en opdrachten aanpassen aan de jubilaris. Het is mogelijk om ieder gewenst thema in de School Game terug te laten komen. Naast fun en samenwerking kunnen we aan de studenten, door gebruik van de juiste vragen en antwoorden direct spelenderwijs kennis overdragen.

Heeft u ook al zin om een dagje niet te waarschuwen over het gebruik van Smartphones? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar onze opties.

Wat heeft Digital School Game in Amsterdam de studenten te bieden?

Naast een fantastisch kennismakings- en teambuilding uitje met veel spanning, competitie en gezelligheid is het volgende bij de Digital School Game inbegrepen:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Amsterdam School-App
  • Originele opdrachten, filmpjes en vragen (Rekening houdend met het gewenste thema)
  • Toepasselijke prijs voor het winnende studententeam
  • Een verfrissend, ontspannen maar actief en leerzaam teambuilding uitje in Amsterdam.

Prijs details:

(300+ pers.)                    € 17,50 p.p. incl. BTW (14,50 excl. BTW)
(van 251 tot 300 pers.)   € 20,00 p.p. incl. BTW
(van 201 tot 250 pers.)   € 22,50 p.p. incl. BTW
(van 151 tot 200 pers.)   € 25,00 p.p. incl. BTW
(van 101 tot 150 pers.)   € 27,50 p.p. incl. BTW
(van 50 tot 100 pers.)     € 29,50 p.p. incl. BTW

Kun je The Digital School Game combineren met andere activiteiten?

Het kennis(makings) spel in Amsterdam is ideaal om voor de lunch of aan het einde van de dag een luchtige sfeer en groepsgevoel te creëren. Een borreltje en/of hapje eten is dan wel zo gezellig en uiteraard kunnen we dit ook voor u op locatie organiseren. Graag vertellen wij u hier meer over. Neem contact met ons op en laat u verrassen over de mogelijkheden.