Bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ in Amsterdam

Prijs vanaf € 46,50 p.p. excl. BTW

Het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ stelt u in staat ’s morgens een intensieve zakelijke sessie te beleggen, een goede lunch te gebruiken en daarna direct teambuilding in te zetten. Zo onderstreept u uw boodschap van de ochtend! Wilt u met de directie overleggen over de strategie en daarna met elkaar aan het vertrouwen werken? Heeft u uw salesteam in opperste paraatheid nodig voor de najaarscampagne of de lancering van een nieuw product? Wilt u na een pittig begrotingsoverleg de teamgeest benadrukken of na een evaluatie weer tot elkaar komen? Allemaal gelegenheden die perfect zijn voor het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’. Bent u ook op zoek naar een combinatie van ontspanning en inspanning in Amsterdam? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.

Hoe ziet het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ eruit?

Uw bedrijfsarrangement in Amsterdam bestaat uit drie delen:

Zakelijk

Voor uw vergadering hebben we vooraf een inspirerende vergaderlocatie afgestemd. De gastheer/gastvrouw ontvangt uw gezelschap met koffie of thee. De vergaderopstelling staat al in de door u gewenste opstelling en alle elektronische benodigdheden, zoals audio-, video- en visuele apparatuur staan -getest en wel- bedrijfsklaar. Als de koffie of thee geserveerd is nemen wij gepaste afstand, zodat u uw zakelijke meeting optimaal productief kunt inrichten.

Dit totdat het tijd is voor de lunch. Even ontspannen, napraten, nog even schakelen en lekker eten met elkaar.

Vermakelijk

Na ongeveer een uur starten we met een spectaculair en vooral passend middagprogramma om de teambuilding direct na uw zakelijke sessie te optimaliseren. In dit voorbeeld kiezen we de BE SMART Citygame. In overleg met u bepalen we graag eventuele alternatieven.

De BE SMART Citygame, wat is dat?

De BE SMART(phone) Citygame is een unieke stadsgame. Uw gezelschap wordt opgedeeld in teams. Ieder team wordt voorzien van een Smartphone, met daarop de speciale BE SMART-app, voorzien van uw bedrijfslogo in de interface. Aan de hand van de unieke en originele teambuilding opdrachten die in de app verschijnen, moet elk team zijn weg zien te vinden naar de eindlocatie ergens in Amsterdam.  Dit kan niet ongestoord, want de begeleiding kijkt mee en ook de andere teams kunnen via de app voortdurend de andere teams volgen en uitdagen voor een spel. Het team dat als eerste de opdrachten vervult en de eindstreep haalt is de terechte winnaar. Dit vieren we tijdens een gezellige prijsuitreiking door de winnaars een passende prijs te overhandigen. Ook de digitale groepsfoto’s en resultaten van de foto-opdrachten kunnen we direct tijdens de prijsuitreiking tonen. Hilariteit alom gegarandeerd.

Wij zijn er met dit arrangement van overtuigd dat uw bedrijfsmeeting zakelijk productief zal verlopen. Tegelijkertijd zal de teambuilding ervoor zorgen dat de boodschap niet alleen in uw zakelijke sessie is overgebracht maar ook zal blijven hangen en bovendien op meer draagvlak kan rekenen doordat wij direct een passende teambuilding aan uw zakelijke mededeling koppelen.

De teambuilding in uw bedrijfsarrangement wordt op maat gemaakt!

Onze hypermoderne app kan naast onze eigen unieke en originele teambuilding opdrachten ook opdrachten voor of over uw bedrijf opnemen in de vragen en opdrachten.  Vragen over de gastspreker, een speerpunt van het ochtendoverleg, kernwaarden of de gezamenlijke doelstelling voor het nieuwe jaar, het kan allemaal! Naast uw vragen en opdrachten is ook uw bedrijfslogo verwerkt in de game. Kortom: uw eigen uitje, uw eigen bedrijfsgame!

Bent u ook klaar voor maximaal rendement uit uw zakelijke meeting en maximale teambuilding uit uw bedrijfsarrangement? Neem dan contact met ons op!

Wat is er inbegrepen bij het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’?

Naast maximale productiviteit tijdens het zakelijke deel en optimale teambuilding tijdens het vermakelijke evenement is het bedrijfsarrangement in Amsterdam inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Ontvangst met koffie / thee
  • Gevarieerde broodjeslunch met luxe belegde broodjes
  • Melk en jus d’orange bij de lunch
  • Uw eigen smartphone game op maat
  • Één smartphone per team en bijhorende spelmaterialen
  • Tot 10 vragen op maat verwerkt in de game
  • Bedrijfslogo verwerkt in de interface van de app
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Afsluitend drankje bij de prijsuitreiking (bier, fris, wijn)

Is het ook mogelijk de zakelijke meeting uit te breiden?

Uiteraard, tegen een aanvullende vergoeding voorzien wij uw vergaderruimte graag van een (fris)drank, thee en koffiebuffet. Een pauze-moment met zoetige en/of hartige lekkernijen of een juicebar zijn maar enkele voorbeelden van de verrijkingen, die wij uw bedrijfsarrangement kunnen bieden.

Is het ook mogelijk de citygame in Amsterdam uit te breiden?

Jazeker, tegen een aanvullende vergoeding is het mogelijk om de Citygame te verrijken met diverse bijzondere ervaringen. Zo is het mogelijk om een culinaire hotspot in de tour op te nemen en daar een hapje, drankje of versnapering te gebruiken. Een andere leuke optie is het opnemen van een typisch Amsterdams typetje bij een opdracht. Zo kunt u de teams natuurlijk een Jordanese smartlap laten zingen met onze eigen tante Sjaan, een echte Amsterdamse taalopdracht laten doen met Sjonnie of een ander type met een bijzonder verhaal of opdracht op laten duiken. Het is zelfs mogelijk om BE SMART op de grachten te spelen en de teams zelf te laten varen. Een andere optie is een stop bij uw nieuw te openen locatie of voor de deur bij de nieuwe klant die u zojuist heeft binnen gehaald.

Als u contact met ons opneemt denken we graag mee over een of meer uitbreidingen die binnen uw budget passen.

Is het bedrijfsarrangement ‘Van Zakelijk naar Vermakelijk’ te combineren met andere activiteiten?

Na het arrangement is het leuk om deze bijzondere dag af te sluiten met een gezellige borrelen of lekker etentje. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

Het bedrijfsarrangement is ook te benutten in Den Haag, Utrecht of Den Bosch.


Pers.Prijs
> 50€ 46,50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 49,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 54,50 p.p excl. BTW