Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition | 1,5 meter Teamuitje!

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Virtual Reality. Vernieuwend en leuk om dat nu eens met de afdeling of het gehele bedrijf in Amsterdam te ervaren. Deze nieuwe techniek brengt je echt even uit de realiteit naar een andere, ongrijpbare wereld. Ontdek VR Dining – Game Edition. Het creëren van een innovatief bedrijfsuitje en een teambuilding-oefening voor de toekomst. Ook in virtual reality komt het dus aan op samenwerking, begrip en coördinatie. Alles tussen de gangen door van een heerlijk diner. Dit bedrijfsuitje is met geen ander uitje te vergelijken en met recht een unieke ervaring. We zijn dan ook trots dat wij deze voor het eerst in Nederland kunnen aanbieden.
Bent u één van de eersten in Nederland die als winnaar van deze innovatieve teambuilding uit de bus komt? Kom los van uw Avatar en vraag meer informatie!

Bekijk de trailer:

Hoe werkt het virtual reality dinerspel in Amsterdam op 1,5 meter?

Het is weer mogelijk om aangepaste teamuitjes te laten plaatsvinden. Al onze maatregelen hiervoor leest u in ons 1,5 meter protocol.

Op uw tafel liggen de futuristische VR-brillen met koptelefoon en microfoon al voor u klaar. Uiteraard nemen we de noodzakelijke  hygiëne maatregelen en zorgen we voor de juiste ontsmettingsmiddelen om de materialen op de juiste manier te reinigen. Zodra iedereen zit mag u deze opzetten. Dan ontdek u uw Avatar (virtueel karakter). Het is niet voor niets een teamuitje, dus als u om u heen kijkt ziet u ook alle Avatars van uw groepsgenoten. Spannend! De unieke virtual reality teamspellen kunnen beginnen!

Wat dacht u van de Mount Everest? Hier speelt u een ijzig potje 360º Pictionary. Heeft u altijd al eens mee willen doen aan de Olympische spelen? Dat kan, want vandaag is uw team avatars onder meer een bobsleeteam op de Olympsche Winterspelen en staat u klaar voor een levensechte razendsnelle afdaling. Gaat u voor goud?
In totaal zijn er 5 fantastische omgevingen die door de unieke VR beleving ieder een ongelofelijke ervaring bieden. Met recht een avond vol 21e-eeuwse teambuilding! Deze uitdaging wordt nog versterkt omdat u, ondanks de verschillende samenstelling per spel, steeds uw teambelang in het oog moet houden. De spelleiding legt per spel duidelijk uit wat de bedoeling is en hoe u de punten kunt verdienen. Zo kunt u zich helemaal concentreren op de fantastische wereld van virtual reality en de winst van uw team!

Uw virtual reality beleving:

Door de VR-bril, koptelefoon en microfoon communiceert u(w Avatar) tijdens de spellen met de Avatars van uw teamgenoten. U zult merken dat u zich totaal niet meer bewust bent van uw fysieke omgeving. Per spel legt de teamleiding uit hoe u uw avatar aan kan sturen, met geluid, geroep en/of bewegingen. Degenen die van een afstand naar uw gezelschap kijken weten niet wat er gebeurt! Een brei van geluid, geroep en en rare bewegingen. Aangezien het jammer is als u dat niet zou zien nemen wij bij één van de spellen alles wat er tijdens het spel in de ruimte gebeurt op.

Het hilarische flimpje met de ervaringen in de echte wereld kijken we zeker terug, want VR zorgt ervoor dat u uzelf en uw collega’s van een hele andere kant zal zien!

Tussen de unieke virtual reality teambuilding geniet u van een ouderwets lekker driegangendiner. Gespreksstof en hilariteit genoeg want over deze unieke VR-ervaringen raakt u letterlijk niet uitgepraat!

Het virtual reality dinerspel – VR dining – Game Edition als teambuilding-/netwerk event

Per spel wordt u aan collega avatars gekoppeld. Zo ontstaat een virtual reality samenwerking. Het maakt voor virtual reality niet uit hoe ver u fysiek van elkaar zit of hoe goed u elkaar goed kent. Zodra de teams aan het volgende spel beginnen, moeten ze wel samenwerken om een topprestatie neer te kunnen zetten. Communicatie en het verrichten van handelingen in virtual reality verloopt helemaal via de VR bril, koptelefoon en microfoon.

Zo bouwen de Avatars een teamband op en leren de spelers elkaar beter kennen. Zo is het ijs alvast gebroken en de stap veel kleiner om na afloop fysiek op elkaar af te stappen en kennis te maken. De unieke virtual reality game geeft immers genoeg stof tot napraten en met een beetje geluk is er zelfs een overwinning te vieren!

Het trainen om samen te werken zonder dat u fysiek samen hoeft te komen is een laatste uniek aspect van dit virtual reality dinerspel. Dit is namelijk exact in lijn met de manier van werken van nu en in de toekomst. Samenwerking vindt steeds vaker plaats op verschillende locaties en tijden. Met deze game bereidt u uw mensen daar alvast op voor!

Bent u ook toe aan teambuilding van de toekomst als innovatief bedrijfsuitje met het Virtual Reality dinerspel? Vraag dan nu meer informatie en neem contact op!

Wat is inbegrepen bij het virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition?

Naast een unieke teambuilding-ervaring met heerlijk eten, humor en veel gezelligheid is het virtual reality dinerspel in Amsterdam inclusief:

  • Spelleider
  • VR equipment / brillen voor iedere deelnemer
  • Driegangendiner
  • Eigen zaal/ruimte
  • Prijsuitreiking met futuristische prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.
  • Een uniek bedrijfsuitje met al even unieke teambuilding

U kunt het spel op elke gewenste locatie spelen, zolang er een internetverbinding beschikbaar is en op de  locaties serieus rekening gehouden wordt met de huidige richtlijnen van het RIVM. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een locatie door ons te laten verzorgen, wij kennen Amsterdam immers als geen ander. Neem gerust contact met ons op, wij helpen wij u graag.

Vanwege de nu al enorme belangstelling is het Virtual Reality Dinerspel ook beschikbaar in o.a. Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Den Bosch!

Korte impressie video

Pers.Prijs
> 30€ 69,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 75,00 p.p. excl. BTW

VR Dining – Game edition ook mogelijk zonder diner!

VR Dining Game Edition is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding, alle VR brillen en overig (technisch) materiaal.


Pers.Prijs
> 30€ 43,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 49,00 p.p. excl. BTW