Walking Dinner door Amsterdam met stadsgids

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Een Walking Dinner door Amsterdam is een combinatie van lekker eten, Amsterdam leren kennen, gezellig wandelen om de calorieën van het diner weer te verbranden en het beter leren kennen van uw collega’s. Kortom, een culinaire teambuilding! Aangezien we elke gang in een ander restaurant nuttigen leert u ook nog 3 typisch Amsterdamse restaurants kennen. Bent u benieuwd of die knappe secretaresse echt nog vrijgezel is, hoe het hoofd binnendienst op die plek verzeild geraakt is of wat het lievelingsnummer van uw HR-medewerkster is? U kunt het vanavond allemaal te weten komen aangezien we bij iedere gang een andere tafelschikking hebben. Heeft u al trek en de wandelschoenen aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en kom genieten van ons Walking Dinner door Amsterdam.

Hoe werkt het Walking Dinner met stadsgids

Vooraf bespreken we samen met u de door u gewenste invulling van het driegangendiner en eventuele (di)eetwensen van de deelnemers aan deze teambuilding. Aan de hand van uw keuzes selecteren we vervolgens drie sfeervolle en typisch Amsterdamse restaurants. Uw teambuilding begint bij het eerste restaurant. Hier neemt uw plaats volgens de tafelschikking en maakt u (beter) kennis met uw tafelgenoten. Ook serveert de bediening uw voorgerecht. Tijd om de kookkunsten van de chef te testen en de goede gesprekken voort te zetten. Als de magen gevuld zijn en het servies leeg neemt onze stadsgids u mee naar buiten.

Tijdens een bijzondere wandeling langs de vele bezienswaardigheden van Amsterdam, toegelicht door onze stadsgids, gaan we naar tweede restaurant. Ook hier hebben wij de tafelschikking al voor u verzorgd en hoeft u alleen maar te gaan zitten. Nieuwe gezichten bieden nieuwe gesprekken, dus barst los! Ondertussen serveert de bediening een smaakvol hoofdgerecht. Om te voorkomen dat de calorieën hun eigen teambuilding beginnen neemt de stadsgids u na het eten weer mee naar buiten voor een tweede wandeling. U passeert nog meer geheimen en weetjes die uw stadsgids onthult op weg naar het derde en laatste restaurant.

Hier wacht weer een nieuwe tafelschikking, zodat de gesprekken levendig blijven. Tussen het lachen en luisteren door mag u even plaats maken voor het heerlijke dessert. Zodra het dessert genuttigd is komt er een einde aan een avond met veel indrukken en ervaringen. De hechtere band die tijdens de teambuilding met uw gezelschap is ontstaan neemt u mee.

Heeft u ook zin om tussen de geheimen van Amsterdam door lekker te eten en bij te kletsen met die tot nu toe wat mysterieuze of stille collega? Neem dan contact met ons op voor meer informatie

Wat is bij het Walking Dinner door Amsterdam inbegrepen:

Naast een nadere kennismaking met uw collega’s, een heerlijk driegangendiner en veel Amsterdamse stadskennis is het Walking Dinner inclusief:

  • Uitgebreid driegangendiner
  • Bezoek aan drie verschillende restaurants
  • Professionele stadsgids(en)
  • Een unieke wandeling door Amsterdam, desgewenst is het mogelijk uw eigen route of bezienswaardigheden in te plannen.

Daarbij bieden wij u tegen een aanvullende vergoeding de mogelijkheid om:

  • De deelnemers in teams zelf hun route naar het volgende restaurant te laten vinden. Dit bijvoorbeeld in de vorm van een stadsspel. Zo kan uw gezelschap aan de hand van een aantal vragen en opmerkingen de route ontdekken door de Smartphone en App die wij ter beschikking stellen te gebruiken.
  • Met de Amsterdamse grachten aan uw voeten is het vanzelfsprekend mogelijk om de wandeltochten te verruilen voor twee schitterende rondvaarten.
  • Uiteraard staan we ook open voor uw creatieve ideeën voor invulling van het Walking Dinner!

Geniet u liever van een ‘Walking lunch’?

Wij bieden ook de mogelijkheid om het Walking Dinner in Amsterdam om te vormen tot Walking Lunch. Als u contact met ons opneemt bespreken we graag de mogelijkheden om de Walking Lunch te organiseren.

Kunt u het Walking Dinner combineren met andere activiteiten?

Door de diverse mogelijkheden en de planning rond het diner is het Walking Dinner prima te combineren met een leuk middagprogramma, zoals een typisch Amsterdamse activiteit of een mooie vaartocht. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Het Walking Dinner kunt u ook als teambuilding ervaren in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 40€ 59,50 p.p. excl. BTW
20 - 39€ 63,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.