Wallen tour, Bierproeverij & Escape Dinner Room

Prijs vanaf € 79,50 p.p. excl. BTW

De Wallen, wellicht het bekendste en beruchtste stukje Amsterdam. We snappen dat u er nog nooit geweest bent, dus we nemen u graag een keer mee op ontdekkingstocht. Onder leiding van een deskundige gids verkent uw gezelschap dit gebied en leert u talloze weetjes. Hoe vaak uw collega’s er ook nooit geweest zijn, ze ontdekken zeker iets nieuws. Om de rode oortjes wat af te blussen staat er een bijzondere bierproeverij op het programma. Tot slot van dit karakteristieke uitje spelen we een variant op Escape Room, Escape Dinner. Heeft u nu al zin in een goed excuus om de Wallen te bezoeken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat mag u van de Wallen Tour (1,5 uur), bierproeverij (1 uur) en het Escape dinner (3,5 uur) verwachten?

Dit bijzondere bedrijfsuitje start op de Wallen, de rosse buurt van Amsterdam. Aan de hand van onze enthousiaste gidsen gaat u, uiteraard voor het eerst, op verkenning.  Het is altijd leuk om mensen te kijken, maar de vele weetjes van de gidsen zijn net zo interessant. Weet u bijvoorbeeld wanneer het eerste Meisje van Plezier hier begonnen is? Hoeveel een dame van plezier per dag verdient of welke bekende Nederlanders hier drinken hier regelmatig een biertje drinken? Onze gidsen wel en zij vertellen het u graag.

Ondanks de berichten in de media zijn de Wallen ‘hotter’ dan ooit (en dat is een prestatie). Doordat een aantal bordelen door de gemeente is gesloten ontstaat er een nieuw uitgaansgebied met naast de meisjes van plezier (mode)winkeltjes, interessante ateliers en authentieke bruine kroegen. Zo wordt uw inkijkje in de Wallen nog veelzijdiger.

Om de rode oortjes weer even af te laten koelen gaan we naar een ander geheim op de Wallen, bierproeverij De Prael. Daar presenteert men voor u een proeverij van diverse,  vaak in Amsterdam gebrouwen, biertjes.

Na een uurtje ‘bieren’ bent u zeker in de stemming voor het laatste deel van dit bijzondere bedrijfsuitje, de Escape Dinner Room.

Dit volledig nieuwe dinerspel is gebaseerd op het concept van Escape Room! Met een wijnte, biertje of fris gaat u op zoek naar de eerste ‘sleutel’ tot een heerlijk driegangendiner. Tussen de gangen door kunt u met raadsels, clues en krakende hersens ontsnappen aan de afwas na het driegangendiner.

Het team dat als eerste ontsnapt wint naast de eeuwige roem ook een mooie beloning. Met de uitreiking van deze prijs komt een bijzonder bedrijfsuitje tot een eind.

Heeft u nu al zin om alle geheimen van de Amsterdamse Wallen te ontdekken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten van de Wallen tour, Bierproeverij & Escape Dinner Room?

Naast een rondleiding vol zaken die u nog niet wist, zag of proefde, een heerlijk diner, uniek spel en veel gezelligheid is dit arrangement inclusief:

  • Professionele gidsen
  • Rondleiding over de Wallen met originele verhalen en interessante weetjes
  • Bierproeverij in prachtige bierbrouwerij De Prael met 3 speciale biertjes per persoon
  • Professionele begeleider tijdens de Escape Dinner Room
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Zaalhuur
  • Driegangendiner
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goede doel.)

Heeft u nu al zin in een avond ‘rosse’ dames, drank en diner? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 


Pers.Prijs
> 50€ 79,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 82,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 84,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen (startkosten), kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.