Het originele Wie is de Mol spel in Amsterdam

Prijs vanaf € 39,50 p.p. excl. BTW

Hoe vaak heeft u bij de koffieautomaat al over Wie is de Mol gepraat? Hoe vaak hebben uw collega’s al een weddenschap afgesloten? Stelt u zich voor dat u het originele Wie is de Mol spel als bedrijfsuitje zou kunnen organiseren… Dat kan nu!
Het bekende ‘Wie is de Mol?’-spel van televisie kunt u nu zelf met uw collega’s spelen in Amsterdam! Wie is te vertrouwen? Wie gaat er alleen maar voor zichzelf? Met wie vormt u een ‘bondje’? Dit en meer zult u zich afvragen tijdens het spelen van dit superspannende bedrijfsuitje. Bekijk direct de trailer:

Boek hier direct vrijblijvend een optie voor het originele Wie is de Mol spel als bedrijfsuitje en wij nemen contact met u op!

Exclusieve licentie ‘Wie is de Mol spel’

Uitjesbureau heeft de exclusieve ‘Wie is de mol’-licentie en biedt daarmee als enige in heel Nederland het officiële Wie is de Mol spel aan. Een ervaring die u normaal alleen kunt opdoen als u een bekende Nederlander bent, kunt u nu als bedrijfsuitje boeken!
Voor de goede orde, dit betekent dat alleen wij kunnen beschikken over de originele ‘Wie is de mol?’ rekwisieten, geluidsfragmenten, tunes, jokers, vrijstellingen en opdrachtformats.

Hoe werkt het originele ‘Wie is de Mol’ teamspel?

Een heuse bekende Nederlander is uw professionele gids en presentator. De kandidaten zijn u en uw collega’s die deelnemen aan het bedrijfsuitje.  U krijgt allerlei opdrachten die u zo goed mogelijk dient uit te voeren. Zoals u ongetwijfeld weet kunt u met elke goed uitgevoerde opdracht punten verdienen. Maar, pas op! Uiteraard is er ook iemand die probeert het spel te verstoren; de Mol!

In teams gaat u op pad langs de mooiste plekjes in Amsterdam, zoals De Nieuwmarkt, het historische Wallengebied en de altijd mooie Amsterdamse grachten. Let op! Laat u niet te veel afleiden, want de mol weet alle opdrachten en heeft instructies en aanwijzingen gekregen om te profiteren van elke afleiding….

Via de speciale Wie is de Mol app krijgt uw team de instructies en aanwijzingen. Ook wordt vastgelegd hoeveel punten u en uw team verdienen. Uiteraard worden ook alle streken van de mol vastgelegd. Na afloop kijk je met het team, uiteraard onder het genot van een drankje, terug waar jullie zijn ‘gemold’. Net als bij het origineel hebben wij uiteraard ook een prijsuitreiking maar helaas, de prijzenpot is het enige dat verschilt van de Tv-serie. Desalniettemin een unieke ervaring waarbij uw team zich even een ploeg tv-sterren kon voelen.

Wat heeft het officiële Wie is de Mol spel u te bieden?

Naast 3,5 uur ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden uw teamgenoten en/of vrienden nog beter te leren kennen bieden we uw team (vanaf 20 personen) het volgende:

•             Professionele presentator
•             Ontvangst consumptie
•             Tablet met speciale app
•             Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
•             Prijsuitreiking met prijs voor winnaar en beste Mol
•             Versnapering voor onderweg
•             Teambuilding
•             Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
•             Bij groepen groter dan 50 personen maken we op uw verzoek (gratis) een uitnodiging “op maat”!

Het officiële Wie is de Mol spel is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Kun je het officiële Wie is de Mol spel combineren met andere activiteiten of ergens anders spelen?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner. We vertellen u graag meer.

Het officiële Wie is de Mol spel is ook een perfect bedrijfsuitje in Den Haag, Utrecht en Den Bosch.


Pers.Prijs
> 15€ 39.50 p.p. excl. BTW
Op verzoek organiseren we het originele Wie is de mol spel bedrijfsuitje ook voor kleinere groepen. Neem contact op voor de mogelijkheden.