Het Voedselbank Stadsspel waarbij iedereen wint! | Beste keuze in bizarre tijd!

Prijs vanaf € 26,50 p.p. excl. BTW

De Voedselbank zorgt ervoor dat mensen die een minimumbestaan leiden toch genoeg verse producten krijgen om gezond te leven. Een gezellig uitje zit er voor de klanten van de voedselbank niet in. Zeker niet in deze bizarre Corona tijd, waarin meer mensen en gezinnen dan voorheen rond kunnen komen met behulp de Voedselbank. Daarom besloten wij een speciaal bedrijfsuitje in Amsterdam te ontwikkelen dat naast hartstikke leuk ook nog eens bijzonder maatschappelijk verantwoord is. Samen met de voedselbank bedachten wij een uniek stadsspel waar u uw geitenwollen sokken niet voor hoeft te dragen en waar iedereen de winnaar is. De aard van dit bedrijfsuitje maakt dat dit bedrijfsuitje ook zeer gewild is in de non-profit sector.

Heeft u nu al zin in een maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje waarbij iedereen wint? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk houden we ons tijdens de teamgame aan alle extra noodzakelijke regels met betrekking tot het voorkomen van verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Check ons 1,5 meter protocol (COVID-19)

Wat houdt het voedselbank stadsspel in?

Onder professionele begeleiding gaat u tijdens dit bedrijfsuitje de binnenstad van Amsterdam verkennen. Dit doet u aan de hand van allerlei opdrachten. Soms bestaat de opdracht uit het beantwoorden van kennisvragen en soms is er een foto-opdracht. Zo zijn er allerlei opdrachten die u kennis laten maken met de stad Amsterdam en de Voedselbank. Uiteraard houden we de sfeer gezellig en zoals beloofd kunt u de geitenwollen sokken thuis laten. Aan het eind van het spel drinken we met zijn allen een drankje terwijl wij het totaalbedrag van de donatie met een grote cheque overhandigen.

Inderdaad. Bij dit bedrijfsuitje strijdt u niet met teams tegen elkaar maar gezamenlijk. Terwijl u werkt aan teambuilding en saamhorigheid zamelen we zo samen de grootste prijs van dit bedrijfsuitje in, een donatie in cash.

Hoe is de voedselbank bij dit spel betrokken?

Allereerst hebben wij gezamenlijk diverse creatieve spelelementen ontwikkeld. Daarnaast verzorgt de Voedselbank (in overleg en op uw verzoek) graag een presentatie voordat het spel van start zal gaan.

Bovendien doneren wij, mede namens u € 5,00 per persoon aan de voedselbank. Dit bedrag mag niet wereldschokkend klinken, maar voor vijf euro kan deze organisatie al een pakket samenstellen dat voldoende is voor een geheel gezin! Het gewonnen bedrag kan aan het einde van het uitje door middel van een grote symbolische cheque worden overhandigd.

Wilt u ook de voedselbank steunen terwijl u van een gezellig bedrijfsuitje geniet? Neem dan contact met ons op.

Wat heeft het Voedselbank Stadsspel in Amsterdam u te bieden?

Naast een hilarische middag, saamhorigheid en de wetenschap dat u daadwerkelijk maatschappelijk betrokken bent biedt dit bedrijfsuitje u:

  • Een donatie van € 5,00 per persoon die mede namens u door Uitjesbureau wordt overgemaakt.
  • Spelprogramma in en over Amsterdam, de Voedselbank en ‘op maat’ opdrachten.
  • Kwalitatief goede spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Één ontvangstconsumptie per persoon
  • Veilige organisatie van uw teamuitje volgens ons 1,5 meter protocol (COVID-19), vastgesteld volgens de geldende adviezen van het RIVM.

Is de steun aan de Voedselbank ook in uw eigen stad te bieden of te combineren?

Uitjesbureau.nl staat voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en saamhorigheid. Daarom steunen wij de voedselbank in elke stad waar wij actief zijn. Ook willen wij altijd meedenken om uw steun aan dit initiatief te combineren met andere evenementen die bijdragen aan een maatschappelijk verantwoorde stad. Als u contact met ons opneemt denken wij graag met u mee.


Pers.Prijs
> 50€ 26.50 p.p. excl BTW
30 - 49€ 29.50 p.p. excl BTW
15 - 29€ 36.50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.