Workshop Smartlappen Zingen in Amsterdam

Prijs vanaf € 17,50 p.p. excl. BTW

Een workshop smartlappen zingen was de basis voor menig carrière. André Hazes, Johnny Jordaan, Willy Alberti en Tante Leen, het moeten wel vroegere deelnemers geweest zijn. Iedereen kent de tekst van ‘Geef mij maar Amsterdam’, ‘Bij ons in de Jordaan’, ‘Oh Johnny’ of ‘Zeg maar niets meer’. Zoals iedereen vaak kan horen weten veel minder mensen hoe je dat echte Amsterdamse geluid produceert. Daar komt u vandaag achter. Welke collega zingt er met de snik van Danny de Munck of het Vibrato van Willy Alberti en welke collega kan beter blijven zitten waar ie zit? U hoort en beleeft het tijdens onze workshop smartlappen als u nu meer informatie aanvraagt.

Hoe verloopt de workshop smartlappen zingen?

In het meest gezellige stadscafé van hartje Amsterdam wordt u verwelkomd door Cato. Zij is een muzikale alleskunner en leukste vrouwelijke zangeres en accordeonist van Amsterdam. Vandaag zal zij u begeleiden tijdens de workshop smartlappen zingen. Na een korte introductie over de geschiedenis van de smartlap kunt u de speciaal voor deze workshop samengestelde liedboeken tevoorschijn halen en de eerste noten inzetten. Aan de hand van tranentrekkende smartlappen en hedendaagse hits gaat u op zoek naar de elementen die de Amsterdamse smartlap zo populair maken. De ‘snik’ en het ‘vibrato’. Cato leert u hoe je deze bouwstenen van de smartlap zelf kunt zingen.

Wilt u echt de diepte in dan neemt zanglerares Cato zelfs de ademdtechnieken met u door. Zo wordt de smartlap voor u gesneden koek en zingt u samen met haar de grootste Jordaanklassiekers en moderne hits als een koor uit de Jordaan.

Oefening baart kunst, dus verzoekjes zijn welkom bij Cato. Ook een leuke optie is het zingen van een zelfgeschreven smartlap. Tijdens de workshop smartlappen zingen staan uw wensen centraal, dus roept u maar!

Heeft u ook zo’n zin om in te zetten en uw eigen Jordaanklassieker te zingen of klinkt het kantoor na vandaag ineens als een kooi Jordaanse nachtegalen? U merkt het vanzelf als u nu meer informatie aanvraagt.

Wat is inbegrepen bij de workshop Smartlappen zingen?

Naast een boost van uw zangtalent, kennis van smartlappen, de manier om die te zingen en gezellige samenzang in Jordanese sfeer is deze workshop inclusief:

  • Gebruik van een toplocatie in hartje Amsterdam
  • Zangles van Cato! De leukste en gezelligste accordeonist van Amsterdam
  • Tekstliederen boekje per persoon
  • Één consumptie per persoon
  • Verzoekjes

Zijn er mogelijkheden om deze workshop smartlappen zingen te verrijken?

Jazeker, het is zelfs mogelijk om uw groepstalent vast te leggen op CD. We verlengen de workshop dan met dertig minuten en u krijgt de CD samen met een ‘pikketanussie’ mee naar huis. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de workshop diverse hapjes en drankjes te serveren. Zo blijven de keeltjes gesmeerd en de buikjes gevuld. Dat laatste, zo zal Cato beamen komt uw vibrato ten goede. Ook zonder CD-opname is de workshop uiteraard te verlengen. Zo kunt u onder het genot van live gespeelde Amsterdamse klassiekers nog even nagenieten van de workshop en de Jordanese sfeer. Ook een leuk idee is om tijdens deze workshop een lied voor bijvoorbeeld een jubilaris te schrijven en op te nemen. Zo geeft u een wel heel persoonlijk en bijzonder cadeau. Tot slot kan de workshop ook gegeven worden in een locatie van uw keuze, zoals bijvoorbeeld uw favoriete café, de huiskamer van de jubilaris of in uw bedrijf.

Is de workshop smartlappen zingen te combineren met andere teambuilding activiteiten?

Omdat de workshop op uw gewenste tijd plaatsvindt, is er genoeg ruimte om ervoor of erna nog een leuke activiteit te doen. Zo zijn een sportief stadsspel of gezellige vaartocht een goede aanvulling. Ook een gezellige lunch of heerlijk diner verzorgen we met plezier. Uiteraard denken we graag met u mee als u contact met ons opneemt.

Naast de smartlappen uit de Jordaan zijn ook in Brabant de smartlappen niet meer weg te denken. Hoeveel hits heeft Johnny Hoes wel niet gemaakt? In Den Bosch kunt u een workshop Brabantse smartlappen zingen volgen.


Pers.Prijs
> 40€ 17,50 p.p. excl BTW
30 - 39€ 19,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 23,50 p.p. excl BTW
15 - 19€ 26,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.