Zeskamp in Amsterdam op keuzelocatie. Een sportief bedrijfsuitje!

Prijs vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW

Onze Zeskamp is een ideaal bedrijfsuitje om in de frisse buitenlucht met elkaar op een leuke manier aan teambuilding te doen. Het is zeker niet de bedoeling de sportieve grenzen te verleggen, dus de Zeskamp is leuk voor zowel de getrainde sporter als de collega die de wandeling naar de koffie-automaat al een sportieve uitdaging vindt. Daarnaast spelen we in teamverband, dus aarzel niet om elkaar te helpen. Welke collega heeft onvermoede sportieve talenten? Van welke collega blijkt dat zijn sportieve prestaties, zoals bij de lunch verteld, toch wat tegen vallen? U komt erachter tijdens onze even sportieve als gezellige Zeskamp. Vraag meer informatie aan en boek nu!

Hoe verloopt de Zeskamp?

Vooraf bepalen we samen de sportieve onderdelen. Zo weten we zeker dat ze zijn afgestemd op de sportiviteit en samenstelling van de groep. Daarmee is de Zeskamp sportief uitdagend maar toch goed te doen en gezellig voor de deelnemers. Op de dag van uw evenement zetten we de Zeskamp op op de locatie van uw keuze. Zo organiseerden we al Zeskampen in Mokum, op de strandjes of in het Vondelpark.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen wel steeds met andere tegenstanders te maken. Elk team krijgt een schema hoe laat ze bij welk onderdeel van dit sportieve bedrijfsuitje verwacht worden. Per onderdeel zijn er door de teams punten te verdienen en bij één van de activiteiten kan de joker worden ingezet, waardoor het behaalde puntenaantal op dit onderdeel wordt verdubbeld. Bij het ene onderdeel mag het team zelf aan de slag om zo hoog mogelijk te scoren en bij het andere onderdeel wachten andere teams om met elkaar de strijd aan te gaan tegen de andere teams, kortom, spanning en uitdaging verzekerd. Ook de veiligheid is belangrijk, dus elk onderdeel staat onder leiding van onze deskundige begeleiders.

Deze sportieve Zeskamp sluiten we af met een gezellige prijsuitreiking waarbij we de winnaars in het zonnetje zetten.

Heeft u ook al zin om tijdens uw bedrijfsuitje een sportieve verkenning van Amsterdam mee te maken? Neem dan contact met ons op!

Wat is inbegrepen bij uw sportieve Zeskamp in Amsterdam?

Naast een sportief bedrijfsuitje, veel samenwerking, uitdaging en gezelligheid is deze Zeskamp inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Zes actieve / sportieve spellen (in overleg)
  • Spelmaterialen
  • Overzicht met aanvang van de onderdelen van de Zeskamp
  • Prijsuitreiking
  • Originele prijs voor het winnende team

Desgewenst organiseren we de Zeskamp ook in het Engels

Kun je de Zeskamp ook combineren met andere activiteiten?

Na het spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Amsterdam bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Zo kunnen we het spel uitbreiden met een gezellige borrel en/of een lekker diner, uitgebreide lunch of zelfs een heuse barbecue op uw locatie. Bel of mail; we vertellen u graag meer.

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Amsterdam. Ook een lekkere lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Op welke locaties in Amsterdam is de Zeskamp te organiseren?

Dit uitje kan georganiseerd worden op verschillende locaties in Amsterdam en omgeving. Bijvoorbeeld op de strandjes in en om Amsterdam, in het Vondelpark, Amstelpark en het Oosterpark.

Het is ook mogelijk om de Zeskamp te organiseren in Den Haag, Utrecht of Den Bosch en afhankelijk van uw locatie op andere locaties in Nederland.

Vraag naar de vele mogelijkheden.


Pers.Prijs
> 50€ 34.50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 36.50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 39.50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.