Origineel bedrijfsfeest in Amsterdam op maat organiseren?

Al ruim 20 jaar organiseren we met veel plezier en passie bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, kick-offs en presentaties voor bedrijven in Amsterdam en omgeving. We werken hiervoor nauw samen met onze collega’s van ub-events te Amsterdam. Voor groepen vanaf 80 personen zijn zij de ideale partner met vele originele ideeën voor uw bedrijfsfeest in Amsterdam.

De organisatie van events in Amsterdam vraagt brede kennis van de verschillende evenementenlocaties in Amsterdam. Passende catering, spectaculair entertainment, originele aankleding, professionele sprekers, een perfecte uitnodiging en nog heel veel meer is nodig voor een geslaagd personeelsfeest in Amsterdam.

Vertel ons uw wensen en het team van ub-events neemt direct contact met u op. Of bel meteen zelf: 020 – 67 52 392

jubileumfeest-organiseren-amsterdam

Jubileumfeest of bedrijfsfeest in Amsterdam organiseren?

U staat voor de uitdaging om een waardevol jubileumfeest of bedrijfsfeest in Amsterdam te organiseren. Een event waar uw collega's naar uitkijken en nog lang over napraten. Dan adviseren wij de jarenlange expertise van hét eventbureau van Amsterdam: ub-events.
bedrijfsfestival-amsterdam

Uw eigen bedrijfsfestival in Amsterdam! | ub-events

Uw medewerkers en relaties ontvangen op uw eigen festivalterrein in Amsterdam? Zowel indoor als outdoor in zomer en winter organiseert ub-events bedrijfsfestivals voor uiteenlopende groepsgroottes met verschillende wensen en doelen.

Meer op zoek naar de gezellige en typisch themafeesten in Amsterdam?

Bent u op zoek naar dat gezellige themafeest in Amsterdam dat helemaal past bij uw gezelschap? Bijvoorbeeld naar die Jordanese kroeg waar uw collega’s worden uitgedaagd en vermaakt met spel en zang onder het genot van een drankje en hapjes. Of juist een bijzondere locatie in Amsterdam waarmee u uw genodigden – jong en oud – totaal verrast! Wij horen graag uw wensen! Voor ideeën hebben we verschillende themafeesten in Amsterdam alvast uitgewerkt. Ook organiseren we regelmatig bedrijfsfeesten op maat in de leukste locaties van Amsterdam.
Bekijk enkele Amsterdamse feestideeën hieronder.

80s-90s-feest-amsterdam

80s & 90s Dinner & Dance Party | Amsterdam

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80’s, 90’s in een stijlvol aangeklede locatie. Terug naar de tijd van Doe Maar, Michael Jackson, Prince en Madonna. Naar het gabber tijdperk en alle…
Bedrijfsfeest als wereldreis? Travel around the World in Amsterdam

Travel Around The World | Een absoluut wereldfeest!

Maak een wereldreis met uw collega's! Vlieg mee naar drie (of meer) zelfgekozen bestemmingen op één avond. Beleef de verschillende culturen, het verrassende en kleurrijke entertainment en de typische gerechten.