Culturele groepsuitjes in Amsterdam

Al onze originele culturele teamuitjes zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Bent u voor uw groep op zoek naar een originele, goed verzorgde culturele groepsuitjes in Amsterdam? Dan bent u bij Uitjesbureau aan het juiste adres. Met 20 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsuitjes in Amsterdam, mogen wij onszelf expert noemen op het gebied van culturele arrangementen in onze mooie hoofdstad.

Amsterdam heeft veel te bieden. We kennen veel van de ruim 50 musea die de stad rijk is. Het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis zijn grote toeristische trekpleisters. Wilt u De Nachtwacht van Rembrandt eens in het echt zien, dan komt u natuurlijk naar het Rijksmuseum. U kunt Amsterdam uitstekend verkennen met een rondvaart door de prachtige Amsterdamse Grachten of met een ervaren stadsgids. Maar er is nog heel veel meer te doen en te ontdekken in Amsterdam.

Wij stellen graag een origineel cultureel uitje op maat voor u samen. Vertel ons uw doelen en wensen en we presenteren u een uniek cultureel programma. Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Groepsdinnershow Magical Cabaret Dinner en borrelboot, een betoverend groepsuitje in Amsterdam

Borrelboot & Magical Dinnershow | Amsterdam

Magical Dinner Show in Amsterdam is een dinnershow speciaal voor uw groep. Geniet samen met collega's van een heerlijk diner met Table Magic tussen de drie gangen. Voordat we aan tafel gaan stapt uw gezelschap eerst op uw eigen borrelboot…