City Escape Room Games voor grote groepen in Amsterdam

Al onze Escape Room Games zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

De enorme en terechte vraag naar ‘Escape Room – teamuitjes’ in Amsterdam, die geschikt zijn voor grote groepen en bedrijven, heeft ertoe geleid dat we al vele jaren voor heel veel bedrijven en groepen bijzondere city escape room teamuitjes hebben mogen organiseren.

Onze City Escape Room spellen zijn ideaal voor teambuilding en verbinding onder uw collega’s. De escape game bestaat uit challenges op de mooiste locaties in de binnenstad van Amsterdam. Het is een innovatieve speurtocht waarbij de groep in teams met elkaar de strijd aan gaat. Ideaal als je op zoek bent naar combinatie van plezier, competitie en avontuur.

Wij adviseren u graag bij de keuze van een originele Escape Room Game voor uw groep. Vertel ons uw doelen en wensen en we presenteren u in een offerte de ideale Escape Game. Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

la-casa-de-papel-amsterdam

La Casa de Papel | VR Escape spel Amsterdam

O Bella Ciao! Bent u ook helemaal weg van de hitserie La Casa de Papel!? Dan is ons VR escape spel 'La Casa de Papel' de ideale keuze voor uw komende teamuitje. Ook mogelijk op eigen kantoor.