Weekend- Dag- en Avond Arrangementen in Amsterdam

Het organiseren van bedrijfsuitjes in Amsterdam vinden we het allermooiste wat er is. Maar als je ons vraagt wat de grootste uitdaging is en de meeste voldoening geeft, dan is dit een groepsarrangement in Amsterdam op maat! Een weekend, een volledige dag of een dagdeel, in samenspraak organiseren we uiteindelijk het ideale groepsarrangement.

Al onze originele dagarrangementen in Amsterdam zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Het is onze specialiteit en ook iedere keer opnieuw een geweldige uitdaging om een weekendarrangementen of een dagarrangement in Amsterdam volledig ‘op maat’ samen te stellen en te verzorgen voor onze opdrachtgevers. Samen bespreken we eerst de doelen en wensen en met onze brede kennis en vele contacten in Amsterdam zorgen we voor de juiste invulling bij ieder budget.

Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Een originele invulling voor een teamdag in Amsterdam. Of juist een middag en een avond genieten van activiteiten in onze hoofdstad. Liever met een overnachting? Er is zoveel mogelijk. Maak gewoon gebruik van de brede kennis van onze AmsterdamseUitjes-specialisten over unieke activiteiten, sfeervolle restaurantjes en bijzondere bezienswaardigheden. Stel uw ideale arrangement in Amsterdam samen. Daar zijn we voor en we regelen het meteen.

Wij organiseren al bijna 20 jaar uitjes en arrangementen in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring hebben we goede en betrouwbare partners geselecteerd. Kwaliteit en service staan bij ons hoog aangeschreven en samen met een juiste prijsverhouding maken we de verwachtingen van onze opdrachtgevers altijd waar. Ontdek het zelf tijdens onze arrangementen in Amsterdam samen met uw collega’s.