Ontdek onze unieke hoofdstad met een groepsrondleiding in Amsterdam

Bent u op zoek naar een originele groepsrondleiding in Amsterdam? We bieden uiteenlopende invullingen om onze prachtige stad te ontdekken. Een rondleiding in Amsterdam met uw groep kan te voet met onze professionele stadsgidsen, met de karakteristieke salonboten op de Amsterdamse grachten, zelfsturend met fluisterbootjes en sloepjes, met TukTuks, en op heel veel andere manieren.

Ook is het mogelijk om bij ons een groepsrondleiding in Amsterdam volledig ‘op maat’ samen te stellen. Bijvoorbeeld in spelvorm, waarbij men in kleine teams aan de hand van opdrachten en vragen de stad ontdekt en ondertussen geïnformeerd wordt. Zo ontwikkelen we ook ‘op maat’ rondleidingen in Amsterdam met één of meerdere thema’s. Culinaire rondleidingen met kleine proeverij-tjes of een historische tocht langs gebouwen en een bezoek aan musea naar eigen keuze.

Heeft u interesse of speciale wensen voor een onvergetelijke groepsrondleiding in onze hoofdstad? Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.