Tablet Teamgames | Digitale gps speurtochten dwars door Amsterdam

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze digitale Tablet Teamgames in het prachtige oude centrum van Amsterdam. Directe actie en reactie via de tablet met een speciale Amsterdam App. Speuren met je team door Amsterdam naar originele vragen en opdrachten op bijzondere plekjes, op jacht naar de overwinning! Deze digitale speurtocht in Amsterdam werkt via gps en de vragen en opdrachten worden zichtbaar in de tablet wanneer een team arriveert op de gewenste locatie.

Met vragen en opdrachten, aangevuld met video’s en foto’s, ontdekt u Amsterdam en haar bijzondere (geheime) plekjes en hotspots. De digitalisering maakt het mogelijk persoonlijke vragen en opdrachten, alsmede video’s en foto’s toe te voegen aan de teamgame. Uw eigen digitale speurtocht in Amsterdam met vragen over uw bedrijf, collega’s, relaties of ieder ander gewenst thema!

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste digitale gps speurtocht en werken indien gewenst een ‘op maat’ bedrijfsgame voor u uit. Vertel ons uw doelen en wensen en we presenteren u een uniek programma in Amsterdam. Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Onze unieke virtual reality dinnergame test de teamvaardigheden tijdens een innovatief bedrijfsuitje. In teams samenwerken en strijden in verschillende VR omgevingen, waaronder 1 ware VR Escape Room! Natuurlijk wordt er ook lekker gegeten en gedronken.