Tablet Teamgames | Digitale gps speurtochten dwars door Amsterdam

Al onze Tablet Teamgames zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze digitale Tablet Teamgames in het prachtige oude centrum van Amsterdam. Directe actie en reactie via de tablet met een speciale Amsterdam App. Speuren met je team door Amsterdam naar originele vragen en opdrachten op bijzondere plekjes, op jacht naar de overwinning! Deze digitale speurtocht in Amsterdam werkt via gps en de vragen en opdrachten worden zichtbaar in de tablet wanneer een team arriveert op de gewenste locatie.

Met vragen en opdrachten, aangevuld met video’s en foto’s, ontdekt u Amsterdam en haar bijzondere (geheime) plekjes en hotspots. De digitalisering maakt het mogelijk persoonlijke vragen en opdrachten, alsmede video’s en foto’s toe te voegen aan de teamgame. Uw eigen digitale speurtocht in Amsterdam met vragen over uw bedrijf, collega’s, relaties of ieder ander gewenst thema!

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste ontdekkingstocht en werken indien gewenst een ‘op maat’ bedrijfsgame voor u uit. Vertel ons uw doelen en wensen en we presenteren u een uniek programma in Amsterdam. Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.

Online Pubquiz

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Onze quizmaster entertaint van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Dit zorgt voor leuke interacties en zo kun je toch samen op een originele manier quizzen.