Tablet Teamgames | Digitale gps speurtochten dwars door Amsterdam

Al onze Tablet Teamgames zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze digitale Tablet Teamgames in het prachtige oude centrum van Amsterdam. Directe actie en reactie via de tablet met een speciale Amsterdam App. Speuren met je team door Amsterdam naar originele vragen en opdrachten op bijzondere plekjes, op jacht naar de overwinning! Deze digitale speurtocht in Amsterdam werkt via gps en de vragen en opdrachten worden zichtbaar in de tablet wanneer een team arriveert op de gewenste locatie.

Met vragen en opdrachten, aangevuld met video’s en foto’s, ontdekt u Amsterdam en haar bijzondere (geheime) plekjes en hotspots. De digitalisering maakt het mogelijk persoonlijke vragen en opdrachten, alsmede video’s en foto’s toe te voegen aan de teamgame. Uw eigen digitale speurtocht in Amsterdam met vragen over uw bedrijf, collega’s, relaties of ieder ander gewenst thema!

Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste ontdekkingstocht en werken indien gewenst een ‘op maat’ bedrijfsgame voor u uit. Vertel ons uw doelen en wensen en we presenteren u een uniek programma in Amsterdam. Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.
walk-together-vitaal-online

Healthy Walk Together | Virtual Teamwalk | Coronaproof

Wanneer veel van je collega's/medewerkers nog thuiswerken en je ze meer beweging wilt bieden, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze applicatie opdrachten activeren, nadat een bepaalde afstand is afgelegd.…
smartphone-workshop-online

Online Smartphone Masterclass door topfotograaf Jeroen Swolfs

De Photo Class: Corporate | Smartphone is een interactieve online cursus door topfotograaf Jeroen Swolfs, waarbij de onderlinge verbinding van jouw team weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.