Sportieve groepsuitjes en activiteiten in Amsterdam | Actief en Sportief Mokum voor jong en oud!

Vind hier een compleet overzicht van actieve en sportieve activiteiten in Amsterdam voor groepen en bedrijven. We hebben vele invullingen en geschikte locaties in Amsterdam waar we onze outdoor activiteiten organiseren. Vertel ons uw wensen en we vertellen u graag wat alle mogelijkheden zijn.

Al onze sportieve activiteiten in Amsterdam zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Denk aan de vele outdoor activiteiten in Amsterdam op het water. Of juist een combinatie van water- en landactiviteiten. Teambuilding en verbinding staan centraal. De mogelijkheid tot het combineren van verschillende activiteiten, garandeert een teamuitje in Amsterdam voor jongere collega’s en ook voor de collega’s die meer actief en minder sportief bezig willen zijn.

Onze sportieve activiteiten vinden plaats in heel Amsterdam en omgeving. Laat ons weten wat uw wensen en doelen zijn. We stellen dan met veel plezier een sportief en actief arrangement voor u samen. Bel 020 – 675 23 92 of stel uw vraag online via ons contactformulier. We reageren binnen een werkdag.

walk-together-vitaal-online

Healthy Walk Together | Virtual Teamwalk | Coronaproof

Wanneer veel van je collega's/medewerkers nog thuiswerken en je ze meer beweging wilt bieden, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze applicatie opdrachten activeren, nadat een bepaalde afstand is afgelegd.…
Teambuilding voor gevorderden. RoeiExpeditie De Bosbaan! Expeditie Robinson in Amsterdam!

Teambuilding? RoeiExpeditie De Bosbaan!

Teambuilding optima forma tijdens uw eigen Expeditie Robinson in Amsterdam? Roei Expeditie De Bosbaan! Iedereen leert roeien en samenwerken bij de andere sportieve activiteiten op de wal.
De sportdag voor bedrijven, scholen en groepen in Amsterdam, een creatief en sportief uitje!

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

Onze sportdag voor bedrijven scholen en groepen is een mix van creativiteit, plezier, strijd en veel lol. Dit alles niet té sportief en onder enthousiaste en professionele begeleiding.