Stadsspellen in Amsterdam – teambuilding tijdens een unieke citygame!

Al onze originele stadsspellen in Amsterdam zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Op zoek naar uitdagende stadsspellen in Amsterdam? Ontdek de bekende en minder bekende plekjes en wetenswaardigheden van Amsterdam tijdens een gps citygame vol teambuilding en competitie. Vele thema’s als sabotage, moord, treasure hunt, misdaad, escape en meer zijn verwerkt in de verschillende stadsspellen. Spannende en uitdagende GPS ontdekkingstochten dwars door ons mooie Mokum.

Onze stadsspellen zijn gebaseerd op speurtochten met GPS en tablet. De teams krijgen via tablet en door speurwerk vragen en opdrachten die aansluiten bij het gekozen thema. Het is bij ons ook mogelijk om een stadsspel in Amsterdam volledig op maat voor uw gezelschap te ontwikkelen.

Al onze stadsspellen worden begeleid door professionele en enthousiaste spelleiders en tevens kenners van de stad. Geïnteresseerd? Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Onze opdrachtgevers waarderen onze stadsspellen in Amsterdam met een gemiddeld cijfer van: 8,7. De kwaliteit en het niveau van de stadsspellen krijgt samen met onze enthousiaste begeleiding een hoge waardering. Daar zijn we trots op! Onderdeel van de missie van AmsterdamseUitjes.nl is om alle deelnemers aan een uitje in Amsterdam een beleving mee te geven, waarover nog vaak wordt nagepraat. Teambuilding en samenwerking staan hierin centraal.

Een stadsspel volledig ‘op maat’ of juist meer zakelijke ingestoken, zodat een specifiek thema of de missie/visie van het bedrijf spelenderwijs wordt verteld en beleefd. En waar na afloop gezamenlijk kan worden geëvalueerd of in ieder geval over wordt nagesproken tijdens de borrel of een diner. Inmiddels hebben diverse bedrijven en managementteams ons uitgedaagd en hebben we mooie stadsspellen in Amsterdam ‘op maat’ mogen organiseren.