Teambuilding in Amsterdam | Teamuitjes die raken en verbinden.

Bent u op zoek naar originele en leuke teambuilding activiteiten in Amsterdam? Wij bieden uitdagende activiteiten, zowel binnen als buiten, op uiteenlopende evenementenlocaties en -terreinen. En indien gewenst, organiseren we onze teambuilding activiteiten op uw eigen (gewenste) locatie.

Teambuilding staat voor ‘elkaar beter leren kennen, op een andere manier met elkaar samenwerken en vooral samen een hele leuke activiteit en bedrijfsdag beleven’. Jaarlijks verzorgen we vele teamuitjes in Amsterdam en omgeving. Ook interesse in één van onze teambuilding activiteiten?

Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

smartphone-workshop-online

Online Smartphone Masterclass door topfotograaf Jeroen Swolfs

De Photo Class: Corporate | Smartphone is een interactieve online cursus door topfotograaf Jeroen Swolfs, waarbij de onderlinge verbinding van jouw team weer een boost krijgt door een fysieke en creatieve activiteit met een spannend wedstrijdelement.

Online Pubquiz

Speel deze hilarische Online Pubquiz samen met collega’s op je eigen scherm! Onze quizmaster entertaint van afstand live en geeft uitleg voor iedere ronde. Dit zorgt voor leuke interacties en zo kun je toch samen op een originele manier quizzen.