Typisch Amsterdam: een kijkje in het hart van de stad

Tulpen, molens, het Zeeuws meisje: er is genoeg dat typisch Hollands is. Maar wat is nu écht typisch Amsterdam? U ontdekt het met een van de Typisch Amsterdam-arrangementen. Laat u rondleiden over de inmiddels – internationaal! – legendarische Wallen, verken een oude bierbrouwerij of fiets door de stad, net als Amsterdammers zelf.
Bel: 020 – 67 52 392

Het Mysterie van het Rijksmuseum

Een compleet nieuw programma van Uitjesbureau; het Rijksmuseum Mysterie. Een innovatiever bezoek aan het meest indrukwekkende museum van Nederland gaat u niet vinden. In deze game moet u zelf het uiterst boeiende mysterie ontcijferen. Een klus die zelfs Robert Langdon…

Ontdek datgene wat alleen Amsterdam heeft

Kom meer te weten over de geschiedenis en ontmoet de bijzondere mensen die verantwoordelijk zijn voor alles dat we nu als typisch Amsterdam zien. En bent u na een leuke dag in de stad wel toe aan wat ontspanning? Dan kunt u ook altijd aansluiten bij Kroegentocht 2.0, waarbij u de leukste hotspots bezoekt.

Driegrachten diner

Floating & Walking Dinner Amsterdam

Het driegrachten diner vaart uw gezelschap door de mooiste grachten van Amsterdam terwijl u tussendoor van een heerlijk diner geniet in drie verschillende restaurants. Stap nu aan boord!

Beleef Typisch Amsterdam

Wie ‘typisch Amsterdams’ zegt, zegt ‘Hazes’. En als u nog lang niet genoeg heeft van de muziek die deze Amsterdamse volksheld heeft voortgebracht, dan kunt u uw hart ophalen tijdens de Workshop Smartlappen Zingen. Talent is geen vereiste, maar wel prettig voor uw collega’s. Leer de kneepjes van het vak en breng de ene na de andere tranentrekker ten gehore.

En als u kunt zingen als een Amsterdammer, mag u ook wel leren praten als een Amsterdammer. Dat doet u tijdens de Cursus plat Amsterdams. Johnny uit de Jordaan vertelt u wel “ff dat je je porum mot houwe en op mot lette“. Na deze cursus klinkt u niet alleen als een ras-Amsterdammer, maar kunt u ze eindelijk ook goed begrijpen!