Typisch Amsterdam: een kijkje in het hart van de stad

Al onze typische Amsterdamse uitjes zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

Bent u op zoek naar een typisch Amsterdam bedrijfsuitje? Een ervaring, activiteit en beleving die niet mag ontbreken in uw groepsarrangement?Stop met zoeken en laat u informeren over de vele typische Amsterdamse uitjes.

Wat maakt Amsterdam nou zo typisch? Alles is te lopen
Wat je in geen een stad ter wereld hebt is de ‘nabijheid’ van mooi plekjes. Denk aan de vele musea en het concertgebouw, De Wallen, De Jordaan en het Vondelpark. Amsterdam kent 175 nationaliteiten en iedere bevolkingsgroep brengt zo zijn eigen cultuur mee. Dat zie je terug in de restaurantjes, maar ook als je in de tram zit of over het Waterlooplein loopt.

Onze eventmanagers kennen ieder geheim plekje, ieder restaurant, hotel en vele unieke evenementenlocaties. Onze Amsterdamse begeleiders, entertainers, muzikanten en zangers maken van ieder Amsterdams uitje een onvergetelijke ervaring. Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Ontdek datgene wat alleen Amsterdam heeft

Kom meer te weten over de geschiedenis en ontmoet de bijzondere mensen die verantwoordelijk zijn voor alles dat we nu als typisch Amsterdam zien. En bent u na een leuke dag in de stad wel toe aan wat ontspanning? Dan kunt u ook altijd aansluiten bij Kroegentocht 2.0, waarbij u de leukste hotspots bezoekt.

Beleef Typisch Amsterdam

Wie ‘typisch Amsterdams’ zegt, zegt ‘Hazes’. En als u nog lang niet genoeg heeft van de muziek die deze Amsterdamse volksheld heeft voortgebracht, dan kunt u uw hart ophalen tijdens de Workshop Smartlappen Zingen. Talent is geen vereiste, maar wel prettig voor uw collega’s. Leer de kneepjes van het vak en breng de ene na de andere tranentrekker ten gehore.

En als u kunt zingen als een Amsterdammer, mag u ook wel leren praten als een Amsterdammer. Dat doet u tijdens de Cursus plat Amsterdams. Johnny uit de Jordaan vertelt u wel “ff dat je je porum mot houwe en op mot lette“. Na deze cursus klinkt u niet alleen als een ras-Amsterdammer, maar kunt u ze eindelijk ook goed begrijpen!