Varen in Amsterdam – borrelen en feesten op de Amsterdamse grachten

De meest populaire en unieke manier om Amsterdam te ontdekken, is vanaf de Amsterdamse grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en een originele teamgame op sloepjes dwars door Amsterdam. Vaararrangementen geschikt voor de zomermaanden, maar juist ook in de wintermaanden! Bekijk onze vele rondvaarten in Amsterdam en vraag naar alle mogelijkheden op maat! Bel: 020 – 67 52 392

Groepsdinnershow Magical Cabaret Dinner en borrelboot, een betoverend groepsuitje in Amsterdam

Borrelboot & Magical Dinnershow | Amsterdam

Magical Dinner Show in Amsterdam is een dinnershow speciaal voor uw groep. Geniet samen met collega's van een heerlijk diner met Table Magic tussen de drie gangen. Voordat we aan tafel gaan stapt uw gezelschap eerst op uw eigen borrelboot…
Driegrachten diner

Floating & Walking Dinner Amsterdam

Het driegrachten diner vaart uw gezelschap door de mooiste grachten van Amsterdam terwijl u tussendoor van een heerlijk diner geniet in drie verschillende restaurants. Stap nu aan boord!

Stel je voor: je hebt een teambuildingsessie met je collega’s op een prachtige zomerse dag. Wat ga je doen? Varen in Amsterdam natuurlijk! De grachten van Amsterdam zijn wereldberoemd en lenen zich perfect voor een prachtige tocht door de stad. Maar… als je meer wilt, dan kun je natuurlijk kiezen voor een speciale vaartocht.

Bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner in Amsterdam, moorddadig gezellig!

Borrelboot en Dinerspel aan wal!

Een bedrijfsarrangement met gezelligheid en lekker eten en een spannend spel? Boek dan het arrangement Borrelboot & Moorddiner Amsterdam. Borrelen op het water en speuren naar de dader aan tafel!

Dat Amsterdam heel internationaal is, blijkt maar weer eens op de Tapasboot in Amsterdam. Met deze stijlvolle boot vaar je door de Amsterdamse grachten, terwijl je ondertussen geniet van heerlijke tapas. Uiteraard  mét speciaal geselecteerde wijntjes en onder begeleiding van een zwoele Spaanse gitarist. Vamos!