Varen in Amsterdam – borrelen op de Amsterdamse grachten

De meest populaire en unieke manier om Amsterdam te ontdekken, is vanaf de Amsterdamse grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en een originele teamgame op sloepjes dwars door Amsterdam. Bekijk onze vele uitjes op het water en vraag naar alle mogelijkheden op maat! Bel: 020 – 67 52 392

Stel je voor: je hebt een teambuildingsessie met je collega’s op een prachtige zomerse dag. Wat ga je doen? Varen in Amsterdam natuurlijk! De grachten van Amsterdam zijn wereldberoemd en lenen zich perfect voor een prachtige tocht door de stad. Maar… als je meer wilt, dan kun je natuurlijk kiezen voor een speciale vaartocht.

Teambuilding voor gevorderden. RoeiExpeditie De Bosbaan! Expeditie Robinson in Amsterdam!

Teambuilding? RoeiExpeditie De Bosbaan!

Teambuilding optima forma tijdens uw eigen Expeditie Robinson in Amsterdam? Roei Expeditie De Bosbaan! Iedereen leert roeien en samenwerken bij de andere sportieve activiteiten op de wal.
Driegrachten diner

Driegrachten Diner Amsterdam

Het driegrachten diner vaart uw gezelschap door de mooiste grachten van Amsterdam terwijl u tussendoor van een heerlijk diner geniet in drie verschillende restaurants. Stap nu aan boord!

Dat Amsterdam heel internationaal is, blijkt maar weer eens op de Tapasboot in Amsterdam. Met deze stijlvolle boot vaar je door de Amsterdamse grachten, terwijl je ondertussen geniet van heerlijke tapas. Uiteraard  mét speciaal geselecteerde wijntjes en onder begeleiding van een zwoele Spaanse gitarist. Vamos!