Boottochten in Amsterdam | Ontdek de mooiste plekjes vanaf het water

Al onze boottochten in Amsterdam zijn in goed overleg prima uitvoerbaar met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel en overige hygiëne maatregelen volgens het RIVM. 

De meest populaire en unieke manier om Amsterdam te ontdekken, is vanaf de Amsterdamse grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en een originele teamgame op sloepjes dwars door Amsterdam. Onze boottochten in Amsterdam zijn keer op keer een feest voor u en uw gasten.

Wij organiseren rondvaarten aan boord van karaktervolle (historische) schepen. Onze schepen kunnen door hun beperkte grootte echt overal in Amsterdam komen en daardoor varen langs de mooiste plekken waar geen rondvaartboot kan komen.

Onze boottochten op de Amsterdamse grachten zijn natuurlijk heerlijk in de warme maanden van het jaar, maar juist ook in de wintermaanden! zit u er warmpjes bij. Onze gidsen, entertainers, muzikanten en zangers kunnen zorgen voor de nodige informatie en gezellig vermaak aan boord. Bekijk onze vele boottochten in Amsterdam met of zonder catering of vraag naar alle mogelijkheden op maat! Bel: 020 – 675 23 92 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Groepsdinnershow Magical Cabaret Dinner en borrelboot, een betoverend groepsuitje in Amsterdam

Borrelboot & Magical Dinnershow | Amsterdam

Magical Dinner Show in Amsterdam is een dinnershow speciaal voor uw groep. Geniet samen met collega's van een heerlijk diner met Table Magic tussen de drie gangen. Voordat we aan tafel gaan stapt uw gezelschap eerst op uw eigen borrelboot…

Stel je voor: je hebt een teambuildingsessie met je collega’s op een prachtige zomerse dag. Wat ga je doen? Varen in Amsterdam natuurlijk! De grachten van Amsterdam zijn wereldberoemd en lenen zich perfect voor een prachtige tocht door de stad. Maar… als je meer wilt, dan kun je natuurlijk kiezen voor een speciale vaartocht.

Bedrijfsarrangement Borrelboot en Moorddiner in Amsterdam, moorddadig gezellig!

Borrelboot en Dinerspel aan wal!

Een bedrijfsarrangement met gezelligheid en lekker eten en een spannend spel? Boek dan het arrangement Borrelboot & Moorddiner Amsterdam. Borrelen op het water en speuren naar de dader aan tafel!
avondarrangement, bedrijfsuitje, Amsterdam

Dineren op de Amsterdamse Grachten

Een avondarrangement dat tegelijk een lust voor het oog en de maag is? Geniet samen met collega's van 'dineren op de Amsterdamse grachten' als bedrijfsuitje en scheep in!

Dat Amsterdam heel internationaal is, blijkt maar weer eens op de Tapasboot in Amsterdam. Met deze stijlvolle boot vaar je door de Amsterdamse grachten, terwijl je ondertussen geniet van heerlijke tapas. Uiteraard  mét speciaal geselecteerde wijntjes en onder begeleiding van een zwoele Spaanse gitarist. Vamos!